Bruno officieel naar Salzburg

Landskampioen RSC Anderlecht heeft gisteren een akkoord bereikt met Red Bull Salzburg over de transfer van Massimo Bruno naar Red Bull Salzburg. De flankaanvaller verhuist na twee seizoenen in het eerste elftal van Anderlecht naar de Oostenrijkse landskampioen.

Red Bull Salzburg is een ambitieuze Oostenrijke topclub die afgelopen jaar kampioen werd en net zoals RSC Anderlecht volgend jaar Champions League zal spelen. Bruno leefde op het einde van het seizoen weer helemaal op en was in de laatste wedstrijden van Anderlecht erg belangrijk in de strijd voor het kampioenschap. “We wensen Massimo alle geluk en succes toe. Het was onmogelijk om dit bod te weigeren”, verklaart algemeen directeur Herman Van Holsbeeck. Zo ziet Anderlecht in deze transferperiode een eerste jonge talentvolle speler vertrekken voor het grote geld van de buitenlandse clubs.

Voor Bruno is het een nieuwe uitdaging in zijn nog prille carrière. Zelf kan hij al terugblikken op twee titels met Anderlecht, wat niet slecht is voor een 20-jarige. “Ik wil de Voorzitter, de directie en mijn ploegmaats danken voor de mooie jaren bij paars wit, voor altijd de club van mijn hart.  Ik zal ook de trouwe supporters nooit vergeten”, aldus Massimo Bruno.