Reacties na België-Tunesië

De laatste wedstrijd van de Rode Duivels was er eentje om te onthouden, niet door de prestaties, maar wel door de hagelstorm én de terugkeer van Georges Leekens.

De voormalig bondscoach van onze Rode Duivels was best tevreden over de wedstrijd van zijn Tunesiërs. Ook van de terugkeer naar het Koning Boudewijnstadion en het weerzien met de staff en spelers heeft hij genoten.

Voor Rode Duivels-kapitein Vincent Kompany was het één van de meest bizarre wedstrijden uit zijn carrière. Doelman Thibaut Courtois was minder onder de indruk. Hij had met Atletico Madrid al iets gelijkaardigs meegemaakt. Toch is het niet altijd evident om scherp tijdens zo een onderbreking. De Belgen kwamen na de hagelbui duidelijk minder gretig uit de kleedkamer. Dat merkte ook Steven Defour op. De jonge spits Divock Origi mocht voor het eerst aan de wedstrijd starten en heeft zo veel mogelijk proberen te genieten van zijn eerste basisplaats in het nationale elftal.

De voorbereiding op het WK zit erop en is erg goed verlopen. Dinsdag vertrekken de Rode Duivels richting Brazilië en kan het WK eindelijk echt beginnen.