Praet en co versturen vakantiekiekjes

Vlak voor de start van het WK genieten spelers uit onze eerste klasse van een welverdiende vakantie. Velen onder hen deelden hun vakantiekiekjes via sociale media. Van de Spaanse costa’s tot de casino’s in Las Vegas, van La Croisette in Cannes tot de Zuid-Afrikaanse kust. 

Gillet stond tot voor kort nog op de reservelijst van bondscoach Marc Wilmots, maar geniet nu samen Sylvio Proto van een vakantie onder vrienden in Las Vegas. 

Ook ploegmaat Dennis Praet vertoeft in het buitenland. De middenvelder van Anderlecht is momenteel te bewonderen op de Zuid-Afrikaanse golven.

Carl Hoefkens zocht met zijn gezin de Spaanse zon op.

Sandy Walsh ging op zijn beurt de sfeer opsnuiven in Milaan.

Koen Persoons kreeg op de laatste speeldag rood en houdt het bij die kleur. De Lokeren-middenvelder geniet van een glaasje rode wijn in Frankrijk.

Spelers van Zulte-Waregem en KV Kortrijk verbroederen in het tussenseizoen. Jens Naessens koos samen met Kenny Steppe, Brecht Dejaegere, Sven Kums en Gertjan Martens voor een namiddagje surfen.

Cercle Brugge-middenvelder Thibaut Van Acker houdt het sportief in Spanje. 

Thomas Meunier laat zijn niet-selectie voor Brazilië niet aan zijn hart komen. Hij laat zijn volgers meegenieten van dit prachtige uitzicht in Punta Cana. 

Vadis Odjidja tracht zijn blessurevolle seizoenseinde te vergeten onder de Indonesische zon. De spelmaker van Club Brugge heeft de Gili-eilanden als bestemming. 

Cyriac trok naar Zuid-Frankrijk en verbleef in Cannes tijdens het Filmfestival.