Gelijkspel in match tegen Ivoorkust

De oefeninterland tussen België en Ivoorkust is geëindigd op 2-2.  Fellaini scoorde in de eerste helft na een voorzet van Dries Mertens. In het begin van de tweede helft maakt Nainggolan de 2-0. Op het einde van de tweede helft, en in de toegevoegde tijd kon Ivoorkust twee keer scoren.

Na een sterke eerste helft voor de Belgen koos Wilmots na de rust voor een aantal veranderingen:  Lombaerts in de plaats van Van Buyten, Vanden Borre verving Alderweireld en Nainggolan nam de plaats in van Fellaini.

Het team van Ivoorkust stuurde ook twee nieuwe spelers het veld op: Djakpa en Drogba. Dat loonde, want in de 73ste minuut scoorde Didier Drogba voor Ivoorkust. En in de toegevoegde tijd scoorde Ivoorkust nog de gelijkmaker. De Duivels hebben hun voorsprong helemaal uit handen gegeven. 

De oefenpot van de Belgen tegen de Ivorianen was de eerste van vier vriendschappelijke wedstrijden met het oog op het WK in Brazilië. Later sparren de Duivels nog tegen Luxemburg (26/5 Genk), Zweden (1/6 Stockholm) en Tunesië (7/6 Brussel).