De Boeck haalt C4 op met gierende banden

Glen De Boeck is niet langer de coach van Waasland-Beveren. Hij heeft afscheid genomen van zijn spelers. Waasland-Beveren staat met acht punten voorlaatste in de eerste klasse. "Ik kreeg om 7u30 deze ochtend een kort telefoontje van manager Dirk Poppe. Daarin vernam ik mijn ontslag", zegt De Boeck. "De reden? Die werd me niet verteld. Ik heb ook niet veel zin om nu al uitgebreid te gaan reageren op mijn ontslag."

De clubleiding is Glen De Boeck dankbaar voor zijn toewijding en getoonde inzet van het afgelopen jaar en wenst hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière", zegt Waasland-Beveren in een mededeling op hun site. Bob Peeters wordt in de wandelgangen genoemd als opvolger van De Boeck, maar volgens de club is er nog geen vervanger in beeld.

Waasland-Beveren ging zaterdag met 0-2 onderuit tegen buur Lokeren. Een pijnlijke nederlaag, al zei Poppe na de match in ons voetbalmagazine Stadion nog dat De Boeck donderdag zeker op de bank zou zitten in de wedstrijd tegen Standard.