Duivels feesten ook op sociale media

De Rode Duivels mogen naar het WK in Brazilië en dat zullen we ook op de sociale media geweten hebben. Verschillende spelers hebben foto’s en filmpjes online geplaatst om de overwinning te vieren. Een overzicht:

Nacer Chadli plaatste een filmpje op Instagram vanop de spelersbus. De duivels, met Daniël Van Buyten in een hoofdrol, gaan loos op ‘Papaoutai’ van Stromae.

Dries Mertens kwam gisteravond niet in actie, of toch niet op het veld. Op Instagram liet hij zich van zijn joligste kant zien met deze foto, samen met Kevin Mirallas.

Mirallas kon niet achterblijven en postte deze foto met Daniël Van Buyten op het internet. De Braziliaanse brilletjes waren bijzonder in trek gisteravond.

De sfeer op de spelersbus was opperbest, of wat had je gedacht? Axel Witsel in een zelfportret met Nacer Chadli en Eden Hazard.

Door een blessure was hij er niet bij in Kroatië, maar op Twitter was hij wel. Kapitein Vincent Kompany juicht.

Romelu Lukaku is na gisteren de held van de natie, met zijn twee doelpunten. Op Instagram plaatste hij een foto die meteen na een van zijn doelpunten genomen werd. En hij schreef er deze tekst bij: “Ik wil iedereen die me gesteund heeft bedanken. Ik draag mijn doelpunten op aan België, mijn familie en mijn vrienden.”