Lukaku naar Everton, Fellaini naar ManU

Waarheen verhuist Rode Duivel Romelu Lukaku aan het einde van het zomertransferseizoen in Engeland? Lukaku wordt door Chelsea uitgeleend aan Everton. Er waren ook geruchten dat hij naar West Bromwich zou kunnen gaan, maar Lukaku nam zelf de twijfel weg met een bericht op Twitter. 

Fellaini naar ManUtd?

Marouane Fellaini heeft maandagavond een transferverzoek ingediend bij Everton. Dat melden Engelse media. De Rode Duivel zou zo een overgang naar Manchester United willen forceren. In 2008 tekende de voormalige middenvelder van Standard in de allerlaatste minuten van de transferperiode voor Everton. Het ziet er naar uit dat hij nu iets gelijkaardigs van plan is. Volgens verschillende bronnen zou er iets voor middernacht een akkoord gesloten zijn. 

Berrier naar Oostende

In eigen land verkast Franck Berrier wellicht van Zulte Waregem naar KV Oostende, al zijn de berichten tegenstrijdig. Volgens de website van Essevee zou de Fransman tot het einde van het seizoen uitgeleend worden aan de kustploeg. Volgens een bericht van KV Oostende zou Berrier dan weer voor drie jaar getekend hebben. Zulte Waregem versterkt zich nog met Sven Kums, die van Heerenveen komt, in Nederland.