Shirt Hazard 6e best verkochte

Het wedstrijdshirt van Eden Hazard van Chelsea is het zesde meest verkochte van de Engelse Premier League. Dat schrijft de Britse krant The Daily Mail.

De volledige top-3 van best verkochte wedstrijdshirts zijn die van spelers van Manchester United. Aanvallers Robin Van Persie en Wayne Rooney staan respectievelijk op één en twee, middenvelder Shinji Kagawa op drie. Vierde best verkochte shirt uit de Premier League is dat van Sergio Aguero, de enige speler van Manchester City in de top 10.

Chelsea heeft met Torres op vijf en Hazard dus op zes, twee vertegenwoordigers in de top 10. Liverpoolspits Luis Suarez staat op zeven en met Jack Wilshire, Alex Oxlade-Chamberlain en Santi Cazorla vervolledigt Arsenal de laatste drie plaatsen in de top 10. Opvallend, want de club uit Londen won de laatste acht jaar geen enkele prijs meer. Nog opvallend is de afwezigheid van Gareth Bale in de lijst, zowat de meest gegeerde speler van de Premier League. Allicht is Bale dus nog net niet bekend genoeg in de rest van de wereld.

Foto: Chelseamegastore