De Bruyne toch naar Londen voor testen

Rode Duivel Kevin De Bruyne verlaat de Asia Tour van Chelsea en gaat naar London voor een controle in het ziekenhuis. Dat heeft hij op de sociale netwerksite Twitter laten weten.

“Ik vertrek vanavond naar Londen, waar ik een volledige medische controle krijg. Ik voel me goed. Hopelijk levert de controle een goed resultaat op”, zo schrijft De Bruyne.

De Bruyne blesseerde zich gisteren in een oefenduel met Chelsea tegen Malaysia XI in Kuala Lumpur. Hij scoorde zelf de 0-2 maar kwam daarbij slecht neer op zijn enkel. Hij had ook meteen last van zijn knie. De Bruyne vroeg meteen zelf om een vervanging maar Chelsea-coach José Mourinho was er van overtuigd dat hij snel weer fit zou zijn. “Het is geen zware blessure. Hopelijk toch niet, want het is een fantastische speler. Hij toont het wedstrijd na wedstrijd, maar hij bewijst dat ook training na training”.

Om geen risico’s te nemen, laat Chelsea de flankaanvaller dan toch controleren in Londen. Hoe lang hij buiten strijd zal zijn, is nog niet duidelijk.