2 nieuwe sponsors KV Oostende

Eersteklasseclub KV Oostende heeft met Versluys Bouwgroep en Ettix twee grote sponsors aangetrokken. CEO Yves Lejaeghere stelde ze woensdagmiddag voor in het bijzijn van topmannen Bart Versluys en Marc Coucke.

Versluys en Ettix verbinden hun naam voor twee jaar aan de voetbalploeg, tenzij de club volgend jaar terug naar tweede klasse zakt. "Maar onze ambitie is de veertiende plaats", aldus Lejaeghere. Coucke trad hem bij. "Het is vaak zo dat een ploeg die uit tweede klasse komt verrast. Ook wij kunnen verrassen."

Versluys, dat ook op de truitjes van KV Oostende zal staan, was eerder al sponsor van KVO. "Dit past perfect in onze groeistrategie voor de komende jaren. We hopen wat meer internationale 'exposure' te genereren, onder meer voor ons bouwproject op Oosteroever", aldus Bart Versluys die daar ongeveer 1.000 appartementen zal bouwen.

Met de komst van beide sponsors kan het verhaal van KV Oostende in eerste klasse nu echt beginnen. Woensdagnamiddag staat alvast de eerste training op het programma.