Chelsea-coach: "Ballenjongen ook in fout"

Rafael Benitez, de coach van Chelsea, heeft het tijdens een persconferentie opgenomen voor middenvelder Eden Hazard. Hazard schopte gisteren tijdens een wedstrijd een ballenjongen tegen de ribben, omdat de jongen de bal langer bijhield om tijd te rekken. Benitez zegt dat zowel Hazard, als de ballenjongen een fout hebben gemaakt. De jongen raakte niet gewond en heeft beslist om geen klacht in te dienen. Hazard kreeg gisteren meteen een rode kaart en Chelsea zal ook intern maatregelen treffen.