NFL-speler geeft opvallend interview

Marshawn Lynch heeft in aanloop naar de Super Bowl een wel erg opmerkelijke persconferentie gegeven. De running back van de Seahawks is in ons land waarschijnlijk alleen bekend bij fans van American Football, maar in de Verenigde Staten staat Lynch bekend omdat hij meestal weigert interviews te geven.

Zo weigerde Lynch vorig jaar in aanloop naar de Super Bowl op een geplande persconferentie te verschijnen. Om die reden dreigde de NFL, de competitie in het American Football, met een boete van 500.000 dollar als Lynch ook dit jaar zou wegblijven van de traditionele persconferentie voor de Super Bowl.

Het inspireerde Lynch om toch op te dagen op de persconferentie. Lynch zou echter Lynch niet zijn mocht hij gedwee alle vragen van de journalisten beantwoorden. Daarom antwoordde hij op elke vraag met dezelfde zin: “Ik ben hier alleen maar zodat ik niet beboet word.”

De Super Bowl, de jaarlijkse finale in de NFL, vindt op 1 februari plaats en is één van de grootste sportevenementen ter wereld. Dit jaar nemen de Seahawks, die vorig jaar de Super Bowl wonnen, het op tegen de Patriots.