Rode Duivels spoelen 0-0 al feestend door

De Rode Duivels speelden niet hun beste wedstrijd tegen Wales, maar dat hield sommigen niet tegen om gisteravond toch nog een stapje in de wereld te zetten. Radja Nainggolan, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Yannick Ferreira Carrasco tilden niet al te zwaar aan het gelijkspel en trokken nog naar dancing Carré in Willebroek.

Daar liepen ze dan ook nog hun tegenstanders tegen het lijf, want in de VIP-ruimte van Carré werden na de wedstrijd enkele internationals van Wales gespot, die gewillig poseerden voor de foto. Sterspeler Gareth Bale zou naar verluidt niet mee zijn gaan feesten. 

Marouane Fellaini, Eden Hazard en Adnan Januzaj zetten de bloemetjes buiten in discotheek Inside in Knokke. De broers van Fellaini, Mansour en Hamza, zijn mede-eigenaars van de discotheek. De drie Rode Duivels hielden er al een vervroegd verjaardagsfeestje, want over 5 dagen viert Fellaini zijn 27e verjaardag. En ze hadden nog energie genoeg om te feesten, dat is te zien op de beelden die DJ Bexs Selecta kon maken.