Dossier #STEM2018

Op wie stemmen? Doe mee aan de Stem van Vlaanderen!

Heb jij nog geen idee voor wie je op 14 oktober moet stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen? Om je te helpen bij die keuze, lanceert VTM NIEUWS (samen met Het Laatste Nieuws) 'de Stem van Vlaanderen'. Het is de grootste stemtest van Vlaanderen die je helpt om weloverwogen een stem uit te brengen. Ontdek op destemvanvlaanderen.be welke politicus het meeste aansluit bij jouw standpunten. 

Hoe het werkt? Bij elke stelling krijg je een balk met een bolletje te zien. Dat bolletje kan je naar links of rechts verschuiven om je mening te geven. Daarmee is 'de Stem van Vlaanderen' ook de meest genuanceerde stemtest: je hoeft niet botweg "ja" of "nee" te antwoorden, maar je kan aangeven hoe erg je een mening steunt. Nadat je een twintigtal stellingen hebt ingevuld, kom je meteen te weten met welke lijsttrekker uit jouw gemeente je het meest matcht.

Surf nu naar destemvanvlaanderen.be om te ontdekken met welke politicus jij het beste matcht. 

Volg VTM NIEUWS ook zeker op Facebook, Twitter en Instagram om helemaal op de hoogte te blijven van het nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen. Discussieer mee over de verschillende onderwerpen met de hashtag #STEM2018.