Nieuwsleaks homepage

Nieuwsleaks.be is een platform van VTM NIEUWS en Het Laatste Nieuws waarmee u veilig en anoniem informatie kan doorspelen. Het platform zorgt er voor dat de identiteit van de afzender, de locatie en andere gegevens niet te herleiden zijn. Natuurlijk is lekken niet zonder risico. Lees daarom altijd eerst nauwgezet hoe je jezelf kan beveiligen.

Start

Deze pagina is enkel toegankelijk met een Tor-browser.

Fraude op het werk, corruptie bij de overheid, een bedrijf dat het niet al te nauw neemt met milieu- of veiligheidsvoorschriften… Er gebeuren in onze samenleving helaas soms dingen die niet door de beugel kunnen. U hebt misschien informatie waarvan u vindt dat ze moet worden onderzocht door journalisten. Daarvoor kan u bij ons terecht.

Via Nieuwsleaks.be bezorgt u op een veilige manier en anoniem informatie aan onze redactie. Het kan gaan om documenten, foto's, filmpjes en audiofragmenten.

Meer informatie

Het Laatste Nieuws

VTM NIEUWS en Het Laatste Nieuws zien het als hun journalistieke opdracht om mistoestanden in ons land te controleren en te onthullen. We hebben een team van professionele journalisten die ervaring hebben met het onderzoeken van moeilijke dossiers en heikele thema’s. We kunnen u daarom helpen om uw verhaal naar buiten te brengen.