Duvel nu ook in miniformaat

Brouwerij Duvel Moortgat brengt een kleinere variant uit van hun bekendste bier ‘Duvel’.Het bier blijft volledig hetzelfde, maar naast de traditionele flesjes van 33 centiliter, is Duvel nu ook te verkrijgen in een miniversie. De 18cl-flesjes worden wel enkel verkocht tijdens de maand mei.

Gelimiteerde oplage

Duvel bestaat in verschillende flesformaten. Zo heb je naast de klassieke 33cl fles ook Duvel in flessen van 75cl en 1,5 liter. Het kleine broertje van Duvel zit verpakt per vier en is zeker voor verzamelaars een leuk hebbeding. Duvel Mini werd al gelanceerd in Nederland en Frankrijk. Bij ons moet je er snel bij zijn, want terwijl Duvel Mini in Nederland en Frankrijk permanent op de markt blijft, gaat het in België om een gelimiteerde oplage.

Smaak blijft

Met Duvel Mini wordt Duvel voor veel meer consumenten bereikbaar”, aldus Michel Moortgat, CEO Duvel Moortgat. “Door de kleinere hoeveelheid kunnen de liefhebbers van speciaalbieren, wijnen en andere karakteristieke dranken ook op de kleine momenten genieten.” Met exact hetzelfde brouwproces en een alcoholpercentage van 8,5%, smaakt de Duvel Mini net hetzelfde als Duvel.