Boek nu op Groupon: Feestje met Brad Pitt

Weet je niet goed wat te doen met je spaargeld? Misschien brengt de kortingssite Groupon je wel op een idee. Voor 18.500 euro kan je naar New Orleans waar niemand minder dan Brad Pitt een feestje voor het goede doel geeft.

Brad Pitt wil zo de ‘Make it Right’-stichting steunen, die bouwt milieuvriendelijke huizen in gebieden waar mensen in nood wonen. Pitt organiseert op 17 mei een groot gala, waarvan de opbrengst naar dat doel gaat. Wereldwijd worden er slechts negen VIP-tickets verkocht op Groupon.

"Uitzonderlijk"

“Een uitzonderlijke deal voor een uitzonderlijke belevenis ten bate van een uitzonderlijke stichting”, staat op de website te lezen. Voor het bedrag van 18.500 euro krijg je een retourvlucht naar New Orleans, drie overnachtingen in een luxehotel en dus twee VIP-tickets voor het gala. Daar zullen onder meer Bruno Mars en Kings of Leon optreden. In de prijs is ook een rondleiding inbegrepen langs de verwezenlijkingen van de stichting in New Orleans na de doortocht van orkaan Katrina.

Het is niet duidelijk of je ook werkelijk Brad Pitt zal ontmoeten. Groupon dekt zich als volgt in: “De meet-and-greet met Brad Pitt is afhankelijk van de beschikbaarheid van alle betrokken partijen.”