EDEN HAZARD WORDT SIMPSONFIGUUR

Rode duivel Eden Hazard en zijn ploeggenoten krijgen binnenkort een rolletje in The Simpsons.  Zijn club Chelsea sloot een speciale deal met Twentieth Century FOX.

Naar aanleiding van het WK in Brazilië zullen Chelsea en The Simpsons samenwerken aan een speciale reclamecampagne. Binnen deze campagne worden de spelers van verschillende clubs ‘ge-simpsonized’. Het gaat om een hele marketingstrategie rond het WK en The Simpsons, van simpsonized voetballers tot gadgets, met als finale, een exclusieve WK-aflevering die in maart op antenne komt.

In deze WK-aflevering trekt de familie uit Springfield naar het wereldkampioenschap in Brazilië. Daar zal Homer zijn droom om scheidsrechter te worden, doen uitkomen door een scheidsrechtercursus te volgen. Hij krijgt de kans om te fluiten op het wereldkampioenschap. Maar zijn eerlijkheid wordt op de proef gesteld wanneer een Zuid-Amerikaanse gangster in de wereld van de omkoopschandalen, hem onder druk zet.

Naast Chelsea werken ook FC Barcelona, FC Porto, Zenit Sint-Petersburg, SC Corinthians Paulista en Boca Juniors samen met FOX voor deze exclusieve marketingcampagne.

Of Hazard naast een simpsonized figuur in de campagne, ook werkelijk zal meespelen in de WK-aflevering, is nog niet duidelijk.

 

foto: chelseafc.com