Plopsaland beste pretpark in België

Plopsaland De Panne is op de Diamond ThemePark Awards in Nederland verkozen tot beste pretpark van België. In de hele Benelux moet Plopsaland wel De Efteling in Nederland laten voorgaan als beste pretpark, maar toch is algemeen Directeur Steven Van den Kerkhof bijzonder tevreden: “Het is een bekroning voor het hele Plopsa-team. We blijven hard werken om deze nummer 1 plaats te behouden”.

De Diamond ThemePark Awards worden uitgereikt aan pretparken in België, Nederland en Luxemburg (Benelux) na het oordeel van een vakjury en 40.000 pretparkfans. Plopsland De Panne kaapte er nog vier andere topprijzen weg. Het werd verkozen tot meest kindvriendelijke pretpark, pretpark met de beste achtbaan, de beste website en de beste sociale media. “Met onze Facebookpagina proberen we kort op de bal te spelen en alle vragen van volgers te beantwoorden. Daarnaast genieten volgers van unieke blikken achter de schermen”, zegt Online Marketing Coördinator Sebastien Momerency.

Naast de gouden medailles werd Plopsaland ook nog tweede in de categorieën Beste Horeca en Beste Personeel, en derde in de categorie Beste Evenementen.