Dossier President Trump

Melania Trump steelt show met 'Pussy'-trui

Niet alleen de twee kemphanen hebben tijdens het tweede presidentieel debat de show gestolen, ook over mevrouw Trump wordt druk gesproken op sociale media. Melania droeg namelijk een roze blouse van het merk Guccii met daarop een opvallende strik, die ironisch genoeg de naam ‘Pussy Bow’ krijgt. En dat slechts een paar dagen na de gelekte audiotape met de inmiddels onsterfelijke uitspraak: “I grab ‘em by the pussy’.

In het gelekte fragment uit 2005 is te horen hoe Trump weinig respectvolle woorden heeft voor Arianne Zucker, de actrice met wie Trump een scène speelde en die hen begeleidde tijdens een praatshow. “Ik zal wat muntjes eten, voor het geval ik haar kus. Ik word automatisch aangetrokken tot mooie vrouwen, ik begin hen gewoon te kussen. Ik wacht gewoon niet, ik kus hen gewoon. En als je een ster bent, laten ze je gewoon doen. I just grab 'em by the pussy..."

Op sociale media wordt er nu druk de spot gedreven met de keuze van Melania Trump. Of het om een bewuste keuze ging of dat mevrouw Trump toevallig een trui met die naam droeg, zullen we nooit te weten komen.