Oproep: wie schreef deze pakkende brief?

De 29-jarige Emily deed gisteren een bijzondere ontdekking in het station van Leuven. Ze vond er een anonieme brief, gericht aan wie de brief ook maar zou vinden. De mysterieuze S. wenst de lezer het allerbeste en hoopt dat alles goed met hem/haar gaat. Emily roept de schrijver op om contact met haar op te nemen. “Ik wil weten wie die mooie brief heeft geschreven”, zegt ze.

In een verborgen hoekje van het station van Leuven vond Emily bij toeval de brief, die gedateerd is op 15 mei 2016 (of 2015, dat is niet helemaal duidelijk). “De brief moet enkele weken geleden in dat hoekje zijn gewaaid”, vertelt Emily. In de brief schrijft S. dat hij of zij “normaal geen brieven aan onbekenden” schrijft.

"Hoop dat het goed met je gaat"
“Het gaat niet goed met me maar iedereen zegt me dat ik positief moet blijven”, geeft S. toe. Vervolgens wordt de gelukkige lezer het allerbeste toegewenst: “Ik weet niet wie je bent maar ik hoop dat het goed met je gaat en als dat niet zo is, hoop ik dat het heel snel weer goed komt.” S. besluit de brief met: “Doe en blijf doen wat je graag doet! Het leven is kort genoeg!”

Oproep
Emily was erg aangenaam verrast toen ze de brief las: “Ik kan niet geloven dat mensen zoiets lief doen. De brief heeft me echt aangegrepen.” Wel vindt ze het jammer dat ze S. niet persoonlijk kan bedanken: “Als ik de schrijver zou kunnen ontmoeten, zou dat geweldig zijn!”

Schreef jij deze brief? Of weet je misschien wie deze brief schreef? Neem dan contact met ons op via 4040@vtm.be!

Lees hier de volledige brief: