Vrouw parkeert 'op' motorkap van Ferrari

Een bestuurster van een Mercedes 380 SL zal haar parkeermanoeuvre van dit weekend niet snel vergeten. De vrouw probeerde achteruit te parkeren, maar reed schuin op de motorkap van een Ferrari. Prijskaartje? Een goeie 280.000 euro...

Een omstaander die alles zag gebeuren begon net na de botsing te filmen. Op de beelden is te zien hoe de Mercedes op de motorkap van de luxewagen hangt. Wanneer de bestuurster haar wagen van de Ferrari probeert te rijden, lijkt ze de wagen alleen nog meer te beschadigen.

Ondertussen komen meer en meer mensen naar het pijnlijke voorval kijken. “We zitten met een groot probleem hier, een heel groot probleem", zegt een man die aan de kant staat.

De eigenaar van de Ferrari heeft na een tijdje ook door dat er iets niet pluis is en komt er ook bijstaan: “Meen je dat nu? Dit is het domste wat ik ooit heb gezien.”, zegt hij. De bestuurster, die duidelijk in shock is, komt uit de wagen. “Mijn god, ik beef.”

Nog een pijnlijk detail? Het incident gebeurde tijdens een wekelijkse bijeenkomst van autoliefhebbers in de Amerikaanse staat Virginia.