Zijn dit de nieuwe EK-babes?

Terwijl we in 214 de WK-babe nog mochten leveren, is het dit keer de beurt aan Albanië. Gisteren veroverden twee Albanese dames de harten van het publiek voor de wedstrijd Frankrijk-Albanië. Naast het mooie snoetje van de dames kon je ook niet naast hun decolleté kijken. Of de dames nu tot echte babes van dit EK worden gekroond is nog niet duidelijk.

De Albanese ploeg sloeg er gisterenavond niet in om op het veld te scoren maar hun supporters deden dat alvast wel. Of toch twee van hen. Twee Albanese dames trokken de aandacht met hun opvallende decolleté en de poses die ze aannamen. Zo ging het kiekje van de pose waarbij de blondine haar handen gekruist voor haar weelderige boezem slaat en haar vriendin voor haar vurige ogen het bekende hartje vormt, de wereld al rond. De dames worden nu al gezien als dé EK-babes.

WK-babe
Tijdens het WK in Brazilië in 2014 werd de 17-jarige West-Vlaamse Axelle Despiegelaere gebombardeerd tot WK-babe na een foto die tijdens de match België-Rusland werd genomen. Fotografen en cameramannen merkten haar duivels enthousiasme en haar leuke snoetje op en Twitter deed de rest. In geen tijd werd Axelle gebombardeerd tot de WK-babe van de Belgen.

Axelle was in Brazilië met haar ouders en haar broer. Naast veel reacties kreeg ze ook verschillende huwelijksaanzoeken van vreemden. Ze stelde haar vriendje die er toen niet bij kon zijn, gerust. “Op het internet krijg ik huwelijksaanzoeken van vreemden, dat maakt hem wat ongerust. Geen paniek, ik blijf hem trouw.”