Kent u dit crimineel knap model al?

Kent u hem nog? De knapste misdadiger ter wereld. Het stond in de sterren geschreven dat de Amerikaanse gevangenishunk Jeremy Meeks een modellencarrière zou beginnen. Via Instagram heeft een modellenbureau nu de eerste foto van Meeks’ nieuwe loopbaan gepost.

De 32-jarige Meeks werd in 2014 opgepakt voor wapenbezit bij een grootschalige politieactie. Zijn arrestatiefoto ging de wereld rond. In geen tijd verzamelde het mugshot meer dan 40.000 likes op de Facebookpagina van de politie van Stockton. Zijn fans waren het eens: deze jongen had model moeten worden, geen misdadiger.

Model
Die wens blijkt nu uit te komen. Modellenbureau's stonden voor hem in de rij, maar het is bij White Cross Management dat Meeks een contract ondertekende. Op het Instagramprofiel van het bureau werd nu een foto gepost van de gevangenishunk. Vraag is nu of Meeks op het juiste pad blijft. 

Zwaar strafblad
Meeks mag dan wel de looks mee hebben, hij sleurt ook een strafblad mee van zes veroordelingen. Volgens een woordvoerder van de politie is hij een van de meest gewelddadige misdadigers van Stockton. De tatoeage in de vorm van een druppel naast zijn oog lijkt dat ook te bevestigen. In het criminele milieu staat zo’n druppel namelijk voor moord.

Our #warriors fan @jmeeksofficial ready for tipoff

Een foto die is geplaatst door WHITE CROSS MANAGEMENT (@whitecrossmanagement) op

Count down #housearrest #bayarea

Een foto die is geplaatst door JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) op

Bekijk ook: