Deze BV is lookalike van president Poetin

De Russen hebben een lookalike van Vladimir Poetin ontdekt. En het is niemand minder dan ‘onze’ Matthias Schoenaerts. De gelijkenis is zeker treffend wanneer je foto’s vergelijkt van Poetin en van Schoenaerts in de film ‘The Danish Girl’.

Verschillende Russische websites hebben het over de lookalike van hun president. Zeker wanneer ze foto’s van de iets jongere Poetin naast die van Schoenaerts plaatsen, kunnen we hen geen ongelijk geven.

 

De neus, de blik, het haar, … als er ooit een acteur gezocht wordt die Poetin kan spelen, weten regisseurs al bij wie ze terecht kunnen. Pech voor Leonardo DiCaprio, die enkele weken geleden nog vertelde dat hij heel graag eens Vladimir Poetin zou willen spelen in een film.

Over DiCaprio gesproken, in Rusland hebben ze trouwens ook een lookalike van de Amerikaanse acteur ontdekt. Roman Boertsev werd op slag beroemd in Rusland, nadat hij een profiel had aangemaakt op een datingsite en andere gebruikers zijn foto opmerkten. Toegegeven, Boertsev weegt wat kilo's meer dan DiCaprio, maar zeker zijn ogen lijken sprekend op die van de acteur. Maar in Rusland zijn ze helemaal overtuigd. Een televisiezender probeert nu zelfs een ontmoeting te organiseren tussen Boertsev en DiCaprio.