'Oorlogskoppel' na 70 jaar herenigd

Een 93-jarige Amerikaanse oorlogsveteraan heeft na meer dan 70 jaar de liefde van zijn leven opnieuw ontmoet in Australië. De twee werden tijdens de Tweede Wereldoorlog verliefd, maar na zijn terugkeer naar de Verenigde Staten verloren ze elkaar toch uit het oog. De zoon van de vrouw spoorde de man op en herenigde hen.

Norwood Thomas en Joyce Morris ontmoetten elkaar tijdens de oorlog in Londen. Daarna keerde de man terug naar de Verenigde Staten, maar hij en Morris bleven elkaar schrijven. Toen Norwood de vrouw via brief vroeg om naar Amerika te komen en te trouwen, liep het mis. De vrouw begreep hem verkeerd en dacht dat hij een ander had. Ze stopte met schrijven en verbrak de communicatie. De twee verloren elkaar uit het oog en begonnen een nieuw leven.

De zoon van Joyce wilde de twee echter herenigen en begon met het opsporen van Norwood. Hij zamelde geld in om de man naar Australië te brengen. Het werd dan ook een mooie hereniging tussen de twee tortelduifjes: ze knuffelden meteen hartstochtelijk en hielden elkaars hand vast.