Vancoillie en Dauwe vereeuwigd op bips

Een carnavalist uit Aalst heeft deze ochtend zijn achterste laten tatoeëren tijdens de radioshow Dauwe & Vancoillie in de studio van Qmusic. Op zijn achterste staan nu de namen van Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe vereeuwigd. Hij deed dat om geld in te zamelen voor een act in de carnavalsstoet.

“Zoals een gloeilamp, goed warm hé, zo moet dat zijn”, voelde het voor Steven net na de sessie. Sinds deze ochtend is hij de trotse eigenaar van de boodschap ‘Uit sympathie, Dauwe en Vancoillie’ op zijn bips. Daarmee verdiende hij 500 euro voor Aalst Carnaval.

'Protpranillen'
“Om een pintje meer te kunnen drinken en om onze praalwagen te bekostigen”, zegt Steven, die bij de carnavalsgroep 'De Protpranillen' hoort. Samen met zijn maat Jo zamelde hij op die manier al heel wat geld in, want ook een schoonmaakbedrijf en een café gingen al in op zijn oproep. “In Aalst gaan we er écht voor. Sponsering in stift is niet genoeg, dus gingen we voor échte tatoeages”, vertelde de 'Protpranil' in de radioshow.

Op Aalst Carnaval lopen Steven en Jo mee in de stoet als pornoacteurs, inclusief latexbroek waar hun billen mooi uit komen piepen.