Vlaamse moslim "wil" job als islamhater bij PVV

Twee maanden geleden zorgde hij nog voor paniek met een onschuldige tweet, nu solliciteert hij bij de PVV van Geert Wilders. Mohamed Ouaamari laat weer van zich horen: “Aan mijn islamhaat moet er wel nog wat gewerkt worden”, laat hij Wilders weten. De bekende Nederlandse politicus is namelijk op zoek naar islamhaters voor zijn partij.

Een ferm uit de hand gelopen situatie was het, toen Mohamed Ouaamari twee maanden geleden een tweetje stuurde tijdens een lezing in het ING-gebouw in Antwerpen. Hij had het over “25 doden en 93 gewonden na massahysterie”, en veroorzaakte daarmee écht massahysterie en de ontruiming van het gebouw. Hij werd zelfs even opgepakt.

Nu blijkt Ouaamari niet vies van een mopje. Hij reageerde namelijk op een tweet van PVV-leider Geert Wilders. De Nederlandse politicus zoekt namelijk kandidaten om Tweede Kamerlid te worden. Niet zomaar kandidaten, maar islamhaters. Iets waar Ouaamari, zelf moslim, wel oren naar heeft. Hij stuurde prompt zijn sollicitatiebrief. 

“Ik hou van Nederland. […] Ik wil graag immigreren naar Holland, het land van kaas en eieren en prachtige tulpen”, maakt hij zijn liefde voor het land bekend. En aan motivatie geen gebrek: “het lijkt me een uiterst interessante ervaring om wat te leren van de PVV-propagandaschool.” Enig obstakel is het gebrek aan islamhaat. Een “minpuntje” noemt Ouaamari het zelf, maar “ik doe dagelijks mijn best om hier beter in te worden.” En hij sluit af met hoop: “Hopelijk maak ik even veel kans als iemand met een meer Hollands klinkende naam.”