Serena achtervolgt dief om gestolen gsm

Serena Williams heeft een man die haar gsm probeerde te stelen persoonlijk achternagelopen. Ze deed haar verhaal op Facebook en postte daarbij een afbeelding van zichzelf in Supergirl-outfit.

“Serena had haar gsm op de hoek van de tafel gelegd”, zegt de eigenaar van het restaurant. “Ze zag hoe een man zich verdacht gedroeg en merkte niet veel later dat haar gsm weg was.” Op de beelden van de bewakingscamera is te zien hoe de man het tafeltje van Williams passeert. De nummer 1 van het vrouwentennis merkt dat er iets niet klopt en springt recht.

Achtervolging

“Zonder na te denken, zette ik de achtervolging in. Ik sprong over een stoel of twee en trok een sprintje. Ik was veel te snel voor hem. Met mijn meest dreigende stem vroeg ik hem of hij misschien per vergissing de verkeerde telefoon had meegenomen. De dief wist niet wat hem overkwam”, schreef ze op haar Facebookpagina. “Luister altijd naar je heldeninstinct, wees geen slachtoffer maar een superheld”, gaf ze nog als goede raad mee.

Soooooo yesterday at dinner the CRAZIEST THING happened to me. I was sitting enjoying some Chinese food (delicious may I...

Posted by Serena Williams on Wednesday, November 4, 2015