Nederlander sleurt zatte Belg uit wagen

Een straf incident op de Antwerpse Ring duikt op in de Nederlandse media. Een Nederlandse man filmt hoe de wagen voor hem meermaals botst met andere auto’s en de vangrail. Uiteindelijk besluit hij om zelf het heft in handen te nemen en de bestuurder aan te spreken. Die blijkt stomdronken te zijn, waarop de Nederlander hem uit de wagen sleurt en hem aan de kant zet. De beelden zijn van ‘Dashcam’, een online programma van De Telegraaf.

Omar doet het verhaal: “Je gelooft niet wat je ziet. Op het moment dat de man tot stilstand komt, voelde ik het als mijn plicht om in te grijpen.” Hij stapt op de wagen af en treft een stomdronken man aan. Die is niet in staat tegen te werken, waarop Omar hem uit de wagen sleurt en over de vangrail zet. “Gelukkig was het daarmee voorbij, want de man was meteen K.O. door de alcohol. Hij had zelfs in zijn broek gedaan.” 

Even later komt de politie ter plaatste om de dronken man mee te nemen. Omar zelf heeft lichte schade aan de wagen, maar is vooral blij dat er niets ergers gebeurd is.