Frans Bauer geeft T-Mobile lik op stuk

Dat Frans Bauer al eens te vinden is voor een grapje, is geen geheim. Vandaag heeft hij een medewerker van T-Mobile, een telecombedrijf, voor schut gezet. De medewerker vond het nodig de zanger via Twitter belachelijk te maken, maar kreeg wel lik op stuk.

Het regende vanochtend klachten bij T-Mobile over het slechte bereik in Fijnaart, het dorpje waar Frans Bauer woont. “Sorry voor de matige dekking in Fijnaart. Persoonlijk vind ik het niet erg dat we het stembereik van Frans Bauer zo beperken”, tweette Jacob, een medewerker van T-Mobile.

Frans Bauer zelf was niet opgezet met de tweet van Jacob en reageerde sarcastisch. “Erg aardig. Met alle respect, maar wat heeft jouw persoonlijke muzieksmaak te maken met een klacht van een klant?”

De medewerker bood nadien zijn excuses aan, maar Bauer was nog niet van plan het Twitterrelletje te beëindigen. “Kijk daarom zit ik bij de KPN. Die hebben een top bereik hier. Help die mensen man. Succes met je job”.

T-Mobile probeerde de schade te beperken en plaatste op Twitter een foto van de ‘gestrafte’ medewerker Jacob. Die moest in de hoek gaan staan om te boeten voor zijn zonden.