Britse vrouw maakt 'eigen' prins George

Fans van het Britse koningshuis vind je over de hele wereld. Maar de 44-jarige Natalie Lawrence gaat nog net een stapje verder in haar verheerlijking. Ze maakte een exacte replica van kroonprins George en kleedt haar pop op dezelfde wijze als het zoontje van William en Kate. Eng of niet? Oordeel vooral zelf.  

De Britse vrouw bestelde een siliconenpop in Duitsland en deed er twee maanden over om ze dezelfde huidskleur te geven als de jonge knaap. Het haar van haar pop maakte Natalie uit vier verschillende soorten geitenhaar met als doel exact dezelfde gouden lokken als prins George te bekomen. Ook de chocoladekleurige ogen van prins George werden zorgvuldig nagemaakt. “Ik heb een gespecialiseerde glassnijder ingeschakeld om ervoor te zorgen dat de ogen perfect waren”, aldus de trotse ‘moeder’. Daarnaast kopieert de vrouw ook de kledingstijl van prins George en daar heeft ze veel geld voor over. 

Natalie is met pop George trouwens niet aan haar proefstuk toe. Ze is al sinds 2007 bezig met het maken van poppen. “Van deze kan ik wel geen afscheid nemen, ik zie hem te graag. Ze zullen al met een fameuze som over de boeg moeten komen vooraleer ik overweeg hem te verkopen.”

De grote droom van Natalie is om haar popje voor te stellen aan prins William en hertogin Kate, maar dan zal ze wel haar angst moeten overwinnen en ‘haar’ George mee naar buiten moeten nemen. “Ik heb schrik dat hem iets overkomt, hij is me te veel waard. Vandaar dat ik hem vaak binnen houd.” 

Of de pop effectief lijkt op de echte prins, mag u zelf beoordelen.