Q-Music verkiest 'Lekkerste Mama'

Naar aanleiding van Moederdag heeft Q-Music gisteren de ‘Lekkerste Mama van Vlaanderen’ verkozen. Tijdens de live finale vanuit het shoppingcenter K in Kortrijk kozen Q-dj Wim Oosterlinck en zijn mannelijke juryleden Kürt Rogiers, Niels Albert, Born Crain en P-hoofdredacteur Jeroen Denaeghel voor de 29-jarige Anke Swartelee uit Rillaar als de winnares. Anke mag voor € 5.000 gaan shoppen en staat binnenkort op de cover van P-magazine.

Winnares Anke Swartelee kon het zelf niet geloven: “Ik had dit echt totaal niet verwacht. En zeker niet als ik de andere twee kandidaten bezie, met hun perfecte lijven. Ik was eerst nog niet eens van plan om mee te doen. Het eerste wat ik koop met dit bedrag is een cadeautje voor mijn zoontje Kobe.”

Ook Q-dj Wim Oosterlinck is blij met de winnares: “Anke is met recht en reden dé Lekkerste Mama van Vlaanderen geworden, al was het echt niet gemakkelijk kiezen. Ik ben blij dat ik op deze manier ook mijn steentje heb bijgedragen aan moederdag. Vlaanderen is absoluut heel wat Lekkere Mama’s rijk, daar ben ik de voorbije weken alleen nog maar zekerder van geworden (lacht).”

#LekkersteMama-finaliste Anke uit Rillaar.

Een foto die is geplaatst door Wim Oosterlinck (@wimoosterlinck) op