Werd Royal baby verwekt in België?

Terwijl heel het Verenigd Koninkrijk wacht op de geboorte van de tweede telg van prins William en hertogin Kate, smullen de Britse media van de ezelsdracht. Ze gaan zelfs zo ver dat ze probeerden achterhalen waar en wanneer de ongeboren spruit van het koninklijke paar verwekt is. En wat blijkt? Mogelijk heeft de 'succesvolle daad' plaatsgevonden tijdens een bezoekje aan ons land in augustus 2014.

De Britse krant ‘The Mirror’ beweert dat de baby mogelijk verwekt zou zijn tijdens het bezoek van William en Kate ter ere van de herdenkingen van de Eerste Wereldoorlog. Het koppel bracht op 4 augustus een bezoek aan Luik en Bergen. Ze keerden diezelfde dag wel terug naar Londen, maar verbleven in de nacht van 3 op 4 augustus wel in een Belgisch hotel. Omwille van veiligheidsredenen liet Buckingham Palace niet weten over welk hotel het ging. 

Zusje voor George?

In Groot-Brittannië blijven ze voorlopig met ongeduld wachten op de komst van de tweede telg van het koninklijke paar. Fans kamperen al dagen aan het Saint Mary’s Hospital in Londen. Kate en William lieten vanmorgen dan ook hun goed hart zien en trakteerden de aanwezigen op een gratis ontbijt. De fans kregen croissants en koffie voorgeschoteld, verpakt in een doos met roze strik. Veel aanwezigen zijn dan ook overtuigd dat de kleur van de strik erop wijst dat Kate weldra zal bevallen van een meisje, maar ook dat blijft voorlopig koffiedik kijken. Je kan alvast nog steeds je stem uitbrengen via onze poll.