Vrouwen zoeken beschaamde danser

Een beschaamde dansende man wordt gezocht door honderden vrouwen. U vraagt zich af waarom? Op 4chan werd deze foto geplaatst met het bijschrift: "Zag dit exemplaar een poging tot dansen doen. Hij stopte toen hij ons zag lachen." Wanneer de foto op Twitter werd opgepikt kwamen er massaal veel verontwaardigde reacties binnen van mensen die vinden dat iedereen het recht heeft om schaamteloos te dansen. Met de hashtag #FindDancingMan gingen honderden vrouwen op zoek naar de man om hem uit te nodigen voor een feestje in Los Angeles.

Het was Twittergebruikster @CassandraRules die de bal aan het rollen bracht. Zij postte de foto met de vraag of iemand de man kende. Meteen stroomden er vele reacties binnen en ook de media stapte in de zoektocht. Ook niemand minder dan Pharell Williams steunde de zoektocht.

Na een dag zoeken is de schaamteloze danser gevonden. Sean uit Londen meldde zichzelf aan op Twitter onder de naam @DancingManFound. Binnen enkele weken komt hij volgens Cassandra naar L.A. om te dansen met zijn vrouwelijke bewonderaars.

Via een crowfundingactie werd geld opgehaald om zijn trip naar de VS te bekostigen. Intussen werd er al meer dan 20.000 dollar gestort. De rest van het geld gaat naar een goed doel tegen pesten.