Colruyt behoudt toch naam Cara pils

Colruyt behoudt dan toch de naam Cara Pils voor hun huisbier. Nadat de winkelketen bekend maakte om een naamswijziging voor de goedkope pils door te voeren, kwam er een storm van kritiek op sociale media van fans. Vandaag maakte Colruyt zelf bekend dat de naam behouden blijft.

Op hun website bedankt Colruyt hun klanten voor de onvoorziene reactie: "Beste vrienden van Cara, eerst en vooral een dikke merci voor jullie massale reacties! Echt, we zijn aangenaam verrast door jullie bezorgdheid over je vertrouwde Cara Pils. En we zijn ontroerd door zo veel liefde." De winkelketen belooft dan ook om de naam niet te veranderen: "Daarom staat het ondertussen als een paal boven water: we behouden gewoon onze naam. Cara Pils blijft Cara Pils, beloofd!"

Wel gaat het blikje van Cara Pils er in de toekomst anders uitzien. Daarom vraagt Colruyt hun klanten om te stemmen voor een nieuw design op hun website. Hoewel er nog niet gestemd kan worden, worden de klanten wel al warm gemaakt met een wervend filmpje. Het blikje Everyday Pils - de geplande vervanger voor Cara Pils - wordt met een hamer kapotgeslaan.