Een konijn voor een appartement ruilen?

Twee jaar geleden startte de ruilhandel van twee Nederlanders met een gratis gekregen konijn. Ondertussen bezitten Albert Klein Haneveld en Stefan Egberts een luxueus appartement voor zes personen in Zuid-Duitsland. Het grote doel van het project was om miljonair te worden.

Met een konijn dat ze gratis afhaalden wilden ze op drie jaar tijd miljonair worden. En dat simpelweg door het beestje te ruilen. Ze ruilden het konijn voor een halogeenoven ter waarden van 85 euro. De oven werd op zijn beurt geruild voor een dakpannenlift ter waarde van 3.000 euro. Twee timmermannen boden een week lang hun diensten aan in ruil voor de dakpannenlift. Daarna strikten ze de band 'The Kik' voor twee optredens waarna ze voor dat optreden een exclusief kunstwerk kregen. Daarna kwamen nog een Rolls Royce, een welnessarrangement voor 150 personen om dan uiteindelijk bij het appartement in Zuid-Duitsland te komen.

Beide Nederlanders zijn wellicht nog geen miljonair, maar ze staan toch al een stapje dichter. De bedoeling is dat ze in de toekomst via bedrijven gaan spelen omdat de waarde voor particulieren nu te hoog ligt.