Laurent wil met iedereen op de foto

Prins Laurent heeft nog maar eens de show gestolen. Dit keer op de première van de nieuwe Belgische film ‘Brabançonne’. In de Antwerpse Kinepolis ging Laurent met verschillende vrouwen op de foto, verraste hij de acteurs na de voorstelling en sprak hij zelfs een mondje Antwerps.

Laurent was duidelijk in zijn nopjes bij de première van Brabançonne, een romantische komedie over de rivaliteit tussen een Waalse en een Vlaamse harmonie. De prins vroeg verschillende vrouwen om met hem op de foto te gaan. Hij haalde ook opnieuw zijn “schatteke” voor de lens, de vrouwelijke VTM Royalty-journaliste die hij bij de première van ‘The Loft’ in Gent die bijnaam gaf.

"Ziet gij mij geire?”

Ook na de première verraste Laurent opnieuw. Wanneer de verschillende acteurs vooraan in de zaal geïnterviewd werden, daalde Laurent af om hen te feliciteren. “Ziet gij mij geire?”, vroeg de prins in zijn beste Antwerps aan Amaryllis Uitterlinden, de hoofdrolspeelster.

“Ik ben heel blij”, aldus Laurent over haar muzikale antwoord. “Ik zal mijn volk zeggen dat gij mij geire ziet. We moeten de taal gebruiken van de stad waarin we zijn. En ik woon op de parking”, besloot Laurent, die duidelijk de clichés over Antwerpen kent. Tenslotte groette Laurent nog Gaston Berghmans, vooraleer opnieuw richting parking te vertrekken.