Kim Kardashian weer naakt... in marsepein

Deze winter is de Amerikaanse celebrity Kim Kardashian in vol ornaat te bewonderen in het tijdschrift 'Paper'. Een bakker uit Leeds liet zich dan ook inspireren door het welgevormde achterwerk van Miss Kardashian om een verrukkelijk stuk(je) snoep op de markt te brengen. 

In de fotoshoot voor het tijdschrift speelt het achterwerk van de Amerikaanse een zeer belangrijke rol. Zo laat ze onder meer een glas champagne op haar achterste balanceren. "Niet zo gemakkelijk als het lijkt," liet Kardashian via haar Twitteraccount weten.

De kunstbakkers van bakkerij Lou Lou P's Delights waren zo geïntrigeerd door de poep van Kardashian dat ze een marsepeinen versie van haar op de markt brengen. "Het spijt me heel erg, maar het moest gebeuren. Is het niet?", schreef een van de bakkers op Facebook. 

Het is niet de eerste keer dat de bakkers beroemdheden omtoveren tot patisserie. Eerder werden onder meer Marilyn Monroe, Kurt Cobain en Jaws getransformeerd tot snoepgoed. 

De bakkers van Lou Lou P's Delights zijn niet de enigen die zich lieten inspireren door 'de derrière' van Kim Kardashian. Zo kwam er ook al een Simpsons-versie van de fotoshoot en duiken er op sociale media verschillende parodieën op van haar gewaagde fotoshoot.