Is dit het origineelste Halloweenkostuum?

De Amerikaanse paralympiër Josh Sundquist pakt dit jaar uit met een wel heel origineel Halloweenkostuum. Hij verkleedde zich namelijk als kickerspeler. Sundquist werd op zijn negende gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van botkanker en moest zijn linkerbeen laten amputeren, maar drijft al eens graag de spot met zijn handicap.

Sundquist gaf na de diagnose de moed niet op en schopte het tot het paralympische skiteam van de Verenigde Staten. Later werd hij ook voetballer bij het Amerikaanse paralympische voetbalteam. Voor zijn laatste Halloweenkostuum liet Sundquist zich dan ook inspireren door zijn voetbalcarrière. Hij liet zich omtoveren tot een kickerspeler. 

Het is trouwens niet de eerste keer dat Sundquist uitpakt met een buitengewone Halloweenoutfit. Eerder verkleedde hij zich al als een halfopgegeten peperkoeken mannetje en als lamp uit de film 'A Christmas Story'. Vorig jaar schitterde hij als flamingo. Op zijn website postte de paralympiër een collage van zijn verschillende kostuums met als ondertitel 'When life hands you lemons, make awesome Halloween costumes."