Beckham lanceert eigen kledijcollectie

Na Victoria Beckham stort nu ook manlief David zich op de modewereld. De 39-jarige ex-voetballer lanceerde in New York een collectie motorjasjes voor het luxueuze merk Belstaff. “Het is iets anders dan voetballen”, reageerde Beckham op zijn carrièreswitch.

Twee dagen geleden stelde ook Victoria op de New York Fashion Week haar nieuwe collectie voor en nu treedt David dus in haar voetsporen. “Ik heb me altijd 110 procent gegeven, dat is nu eenmaal de enige manier om succesvol te worden. Ik had meteen een goed gevoel toen ik samen zat met het creatieve team van Belstaff.”

Beckham moest wel toegeven dat zijn 3-jarige dochter Harper hem soms kledingadvies moet geven. “Ze komt bij mij in de kleedkamer en zegt dan welke schoenen ik bij welke jeans moet dragen. Ze heeft een eigen willetje, maar dat is geweldig om te zien. Ik hou wel van mode, maar het is heel erg verschillend met wat ik in het verleden gedaan heb.”

De ex-voetballer kreeg ook de vraag voorgeschoteld of hij het voetbal niet te hard mist. “Er zijn momenten geweest dat ik het gemist heb, maar als ik mijn kinderen zie spelen en trainen, is dat snel vergeten. Als vader wil je altijd dat je zonen het goed doen, maar ik laat ze hun eigen gangetje gaan op het voetbalveld.”

Beckham reageerde ook nog op de zwangerschap van prinses Kate. “Ik ben heel blij met het nieuws. Harry en Kate zijn geweldige ouders. Ik raad hen wel aan wat extra slaap in te lassen, want de overgang van één naar twee kinderen is een hele uitdaging.”