Pleegt Barack Obama fashion suicide?

Terwijl de Amerikaanse president Barack Obama in een persconferentie gisterenavond sprak over de crisis in Oekraïne en de conflicten in Syrië en Irak, had de Twitterwereld meer oog voor zijn opvallende kostuum. Obama verscheen namelijk in een zandkleurig kostuum en dat viel blijkbaar niet in de smaak bij de meeste Twitteraars.

Obama verschijnt altijd in een sober donkerblauw of grijs pak, maar voor zijn persconferentie van gisterenavond haalde de president voor een keer een zomers kleurtje uit de kast. De Twitteraars lachten niet enkel met de kleur van het pak, maar ook met de maat. Het leek namelijk alsof het pak van Obama veel te groot was. 

Er doken zelfs valse Twitteraccounts op over het pak van de president. Maar die werden even snel terug verwijderd.

Een Amerikaanse journaliste herinnerde zich blijkbaar nog een interview met Obama bij het modetijdschrift Vanity Fair. Blijkbaar is hij intussen ook van gedachte veranderd...

Tidjens het paasfeest van dit jaar droeg Obama blijkbaar hetzelfde zandkleurige pak. Toen bleef de commotie echter uit.

Hier en daar was er toch nog iemand die geen problemen had met het pak van Obama. John Dingell, een democratische Amerikaanse politieker, heeft namelijk hetzelfde pak in zijn kast hangen.