Te koop: kaartjes voor bevalling

De Britse Josie Cunningham heeft een wel heel speciale manier gevonden om aan geld te geraken. De 24-jarige Josie gaat mensen live laten meegenieten van haar bevalling. Het enige wat je moet doen is een ticket kopen.

Geïnteresseerden kunnen voor 250 euro een kaartje kopen. "Dat is een koopje, als je weet dat je in ruil zo een magisch moment kan meemaken", verklapte Josie aan de Britse krant The Sun. De vrouw hoopt om in totaal vijftig kaartjes te verkopen. Mensen die een ticket hebben gekocht, krijgen op de dag van de bevalling een speciale Skype-login om niets van het spektakel te moeten missen. 

VIP-plaatsen

En dat is niet alles, want Josie heeft voor zo'n slordige 37.000 euro ook vier VIP-plaatsen verkocht. De 'gelukkigen' mogen de bevalling live bijwonen in de verloskamer. "In de prijs zitten ook het verblijf en de verplaatsingskosten inbegrepen en er mogen ook foto's en filmpjes gemaakt worden", voegt Cunningham daar nog aan toe. De bevalling is gepland in oktober. 

Wijn en sigaretten

Toen Cunningham vernam dat ze voor de derde keer moeder werd van een zoon, sloegen de stoppen door bij de Britse. "Ik was echt depressief op dat moment. Ik heb een heel pak sigaretten gerookt en een stevig glas wijn gedronken toen ik hoorde dat ik opnieuw zwanger was van een jongen", aldus Cunningham.

De Britse houdt wel van wat commotie. Eerder liet ze al haar borsten vergroten op kosten van de Britse staat en vroeg ze op Twitter of het mogelijk was de placenta van haar baby te verkopen.