Villa De Pfaffs eindelijk verkocht

De villa van de Pfaffs is na negen jaar eindelijk verkocht. Dat schrijven de kranten van het Mediahuis. Het pand met een oppervlakte van 3.560 vierkante meter werd in 2004 gerenoveerd en in 2010 te koop aangeboden. De vraagprijs is gedaald tot minder dan de helft van het oorspronkelijke bedrag.

“De woning bevindt zich in een degelijke staat”, vertelt schoonzoon Dave Volders aan Gazet van Antwerpen. “Een jaar nadat het te koop werd aangeboden, was er een koper. Maar die Nederlander bleek achteraf niet te goeder trouw te zijn. Er volgde een lange juridische procedure waardoor we de verkoop on hold moesten zetten. Dat heeft de transactie natuurlijk sterk vertraagd.”

Toen het huis te koop werd gezet, kostte het zo'n 1,85 miljoen euro. Vorige maand was dat bedrag gedaald tot 695.000 euro. Nadat Jean-Marie de villa had gekocht, bouwde hij er nog een stuk aan. Hij woonde er een lange tijd samen met zijn echtgenote, zijn drie dochters en hun partners. De villa was jarenlang het decor van het VTM-programma De Pfaffs.

Carmen en Jean-Marie wonen intussen in een woning in de Brasschaatse wijk Maria-ter-Heide. De ex-doelman kocht de villa toen hij terugkeerde uit München waar hij in 1980 met Bayern grote successen boekte.

Bekijk ook:

Foto: Google Streetview