Te koop: woning House of Cards

Het huis van Frank Underwood, de fictieve Amerikaanse president van Amerika uit House of Cards, staat te koop. Vanaf 27 juli kan er geboden worden op het huis dat niet in Washington D.C. maar in Baltimore staat. Het startbod is 500.000 dollar.

Het huis van Frank en Claire Underwood wordt verkocht. Het huis werd vooral in de eerste seizoenen van House of Cards gebruikt, toen het koppel nog niet in het Witte Huis verbleef. In de serie bevindt het huis zich in Washington D.C., in de reële wereld echter staat het huis in Baltimore. Ook het interieur is vrij anders ten opzichte van hoe de Underwoods hun stulpje gedecoreerd hadden.

Wie het huis wil kopen, kan vanaf 27 juli een bod uitbrengen. De woning wordt verkocht door het immokantoor Alex Cooper. De minimumprijs is 500.000 dollar, omgerekend ongeveer 445.000 euro. Het dateert uit 1880, maar werd in de loop der jaren een aantal keer gerenoveerd.

De woning heeft een terras, een garage waar twee auto’s in passen met een dakterras en een splinternieuwe airconditioninginstallatie. Het heeft verder onder andere ook drie slaapkamers, vijf haarden en een jacuzzi. 

Je kan de advertentie met alle foto's via deze link bekijken.