Miss België: dansjes, vragen en valse noten

De show voor Miss België is traditioneel een aaneenschakeling van wat dansjes, misskandidates die vragen moeten beantwoorden en hier een daar een optreden. Ook gisteren was het niet anders, en ook dit keer zorgde dat geregeld voor een grappige toets.

Romanie Schotte mocht op het einde van de avond het kroontje opzetten, zij is de nieuwe Miss België. Maar in de uren daarvoor had ze samen met haar collega-kandidates het beste van haarzelf gegeven tijdens de liveshow.

Geen vragenronde
Zo moesten de dames een paar dansjes doen, uiteraard in badpak rondwandelen, zichzelf voorstellen, ... De moeilijke vragenronde werd dit jaar weggelaten en vervangen door een fotoronde. De kandidates mochten zelf een foto kiezen waar ze iets over wilden vertellen. Minder lastig, al zorgde het voor het nodige amusement dankzij een uiteenzetting over witlof, Suske & Wiske en Ange Jolie. Of was het Angelina?

De Romeo's
En wat is een show zonder De Romeo's? Niets natuurlijk, het trio luisterde het tweede deel van de uitzending op met een optreden. De soms pijnlijke valse noten konden de pret in de zaal niet bederven.

Bekijk ook: Hier liep het vorig jaar fout