Laura en Josje zijn coaches in The Voice Kids

Er waait een nieuwe wind door 'The Voice Kids', dat dit voorjaar nog met een derde seizoen van start gaat. Sean Dhondt neemt voor de derde keer op rij plaats in de coachstoel, maar krijgt versterking van twee nieuwe, vrouwelijke coaches: Laura Tesoro en Josje Huisman.

Dat kwam het kersverse coachtrio vanochtend zelf bekendmaken in de ochtendshow van Q-dj’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen.

“In de jury zitten van 'K3 zoekt K3' was voor mij al een onvergetelijke ervaring", vertelt Josje. "Omwille van mijn persoonlijke K3-verhaal, maar ook omdat de zoektocht naar nieuw zangtalent me heel wat adrenaline gaf. Coach zijn in The Voice Kids is natuurlijk iets helemaal anders. Ik heb natuurlijk flink wat jaren achter de kiezen te midden van kids én ik heb een brede muzikale interesse. De combinatie van die twee zaken hoop ik ten volle te gebruiken in mijn rol als coach.”

“Ik heb zelf heel veel geleerd bij The Voice van Vlaanderen", vertelt Laura. "Dat ik nu zelf coach mag zijn en mijn kennis en ervaring op mijn beurt mag doorgeven aan de kids, motiveert mij des te harder! Ik weet hoe uniek het is om de kans te krijgen met professionals te werken: topmuzikanten, dansers, een geweldige crew en noem maar op...'”

De opnames van The Voice Kids gaan van start in maart 2017. Wanneer het nieuwe seizoen bij VTM te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt.