K3 verrast vakantievriendinnetjes

K3 heeft Ona en Nikki de verrassing van hun leven bezorgd. De twee meisjes leerden elkaar kennen aan het kinderbadje in een hotel in Mallorca. In realiteit was de kans klein dat ze elkaar na de vakantie ooit nog zouden tegenkomen tot nu.  

Ona (5) en Nikki (6) begonnen tijdens hun vakantie in Mallorca spontaan met elkaar te spelen. Vanessa, de mama van Ona, zag een bijzondere vriendschap tussen haar dochter en Nikki en wilde de meisjes daarom de verrassing van hun leven geven. Met de hulp van Sunweb en Studio 100 bedacht ze een plan en bracht ze ook de ouders van Nikki op de hoogte. 

Hotelboot
Op een regenachtige middag werden beide meisjes nietsvermoedend door hun ouders naar de hotelboot SS Rotterdam gebracht. De boot deed op dat moment dienst als decor voor de nieuwe film ‘K3 Love Cruise’. “Ik kwam binnen en ik was ontzettend geschrokken toen ik Ona zag”, zegt een dolblije Nikki.

Rol in 'K3 Love Cruise'
Elkaar opnieuw zien was al een topverrassing maar toen K3 ook nog eens bleek langs te komen en Ona en Nikki een rolletje aanbood in hun nieuwste film ‘K3 Love Cruise’, kon de dag van de vriendinnen helemaal niet meer stuk. Daarbovenop gaven de meisjes van K3 beide families nog een vakantie cadeau.