Jan Paternoster en Eva De Roo in alle stilte getrouwd

Muzikant Jan Paternoster en Studio-Brussel-presentatrice Eva De Roo zijn getrouwd. Het feest zou anderhalve week geleden hebben plaatsgevonden in Overijse. De twee maakten in de zomer van 2017 bekend dat ze een koppel vormden. Eind 2018 maakte Eva De Roo hun verloving bekend.

Jan Paternoster en Eva De Roo zijn officieel man en vrouw. Het feest zou plaatsgevonden hebben aan de vierkantshoeve van collega-muzikant Daan Stuyven in Overijse. Dat weet het Nieuwsblad. Onlangs postte De Roo nog een foto van haar en haar verloofde op Instagram, met naast zich een slinger papieren witte duiven. “Het seizoen van de tortels”, schreef ze erbij. Een verwijzing naar het huwelijk? 

In de zomer van 2017 raakte bekend dat de presentatrice en de muzikant een koppel waren. Eerder zaten ze al samen in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, maar toen hadden ze allebei nog een ander lief. Tijdens de meest recente editie van ‘De Warmste Week’, eind december 2018, vertelde De Roo dat ze verloofd was. “Het stond in de sterren geschreven dat we zouden trouwen. Als een van de heetste gitaristen van ons land het je dan ook echt vraagt, dan twijfel je niet”, vertelde ze toen. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Seizoen van de tortels

Een bericht gedeeld door Eva De Roo (@eva_deroo) op