Internationaal debuut Kevin Janssens

Na D’Ardennen, Windkracht 10, Vermist, De Smaak van De Keyser en nog zo veel meer is het voor de Vlaamse acteur Kevin Janssens eindelijk tijd voor een internationale rol. Janssens zal een van de mannelijke hoofdrollen vertolken in de Franse film Revenge.

Revenge, het speelfilmdebuut van de Franse regisseur Coralie Fargeat, gaat over een vrouw die zint op wraak nadat ze voor dood werd achtergelaten in de woestijn door drie mannen die haar misbruikten.

De Italiaanse actrice Matilda Lutz, onder andere bekend uit de film Rings, neemt de vrouwelijke hoofdrol op. De mannelijke hoofdrollen zijn voor de Franse acteurs Vincent Colombe en Guillaume Bouchède en onze eigen Kevin Janssens, die daarmee zijn eerste internationale rol te pakken heeft. Janssens trainde de voorbije weken intensief om er op z’n best uit te zien voor de rol.

Nog een Vlaming
Behalve Janssens staat ook Vlaming Robrecht Heyvaert op de set. De cameraregisseur filmde onder andere de Belgische film D’Ardennen. De opnames zijn vorige week gestart in Marokko en zullen zo’n zes weken in beslag nemen. Janssens filmt er nog tot 10 maart.